Missie

Wij vinden het belangrijk om onze diensten professionele, herkenbare en servicegerichte te leveren, waarbij de behoefte van de klant centraal staat. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de verhouding tussen de kosten en onze goede kwaliteit in evenwicht is. 

 

Visie

Wij zijn als administratiekantoor gespecialiseerd in kleine bedrijven, wij verzorgen voor onze cliënten de financiële administratie, tussentijdse rapportages en fiscale aangiften. Ons doel is om onze klanten maximaal van dienst te zijn en dat begint bij de inrichting van de administratie. Indien gewenst zetten wij uw administratie vanaf de basis op en zorgen wij ervoor dat u zich op uw kernactiviteit kunt focussen.

Ons motto is: “uw administratie, onze prestatie.”

 

Administratiekantoor De Polder is een dienstverlenend bedrijf en afhankelijk van uw vertrouwen. Vertrouwen is gebaseerd op gevoel, geleverde prestaties, aandacht en bescherming van uw privacy. De dienstverlening moet snel, goed en betrouwbaar zijn. Maar u moet zich thuis voelen.

Wij zijn er voor particulieren, starters, zzp,ers en mkb’ers. Wij vinden het belangrijk om direct persoonlijk contact met onze cliënten te hebben, zodat u weet met wie spreekt. Bij ons bent u geen nummer, er zal nooit een gevraagd worden “meneer/mevrouw mag ik uw klantnummer?”